leser denne bloggen NÅ Fantastisk høstvær :-) Dagens antrekk (Ann-Magritt Kordahl)

Fantastisk høstvær :-) Dagens antrekk

I dag er det terningkast 6 for været, foreløpig ihvertfall.

Høsten er en fantastisk årstid motemessig, hvor klær,interiør,sminke og hårsveis virkelig kan bidra til å piffe opp tilværelsen i en ellers svært varierende årstid.

Det er gjerne nå man starter de store innkjøpene av bøker også, slik at man kan nyte "stemningsfulle" timer med en god bok. Forutsetninger for 100% lykke i denne sammenheng er: et STORT glass rødvin,barnet sover,gubben på trening og telefonen på mute.

Dagens motto:  "Shoot for the moon, and even if you miss you'll still be among the stars" - Les Brown

Kjolen i dag er kjøpt på H&M, Jakka er fra Bello, Skoene er fra Acne og kjøpt på Retro, tights fra Anna Tricot og skjerf fra Carma

 2 kommentarer

Maiken

07.okt.2010 kl.14:16

så fint antrekk! : - )

//sv: takk for den fine kommentaren! vist jeg går for lugg så må jeg nok bruke rettetanga mi ja, for jeg har veldig fall i håret.. : - )

CarmaHilde

07.okt.2010 kl.23:08

Oh you smazhing smazhing woman, så gøy at du har begynt å blogge, du ligger herved inne som favoritt, dette gleder jeg meg til å følge og jeg er sikker på at dette blir super bra!!

And by the way LOVE your scarfs;)))))

Klems Carmahilde

Skriv en ny kommentar

annmagrittkordahl

annmagrittkordahl

33, Trondheim

Jeg driver en frisørsalong i Trondheim som heter Enten Eller Frisører. Jeg kombinerer jobben som frisør med stylingoppdrag, og har akkurat åpnet Kokong Stylister, hvor jeg hjelper folk til å finne sin stil. I bloggen kan du få tips, råd og inspirasjon om disse tema.Kontakt meg gjerne her inne eller på amk@enten-eller.no /amk@kokongstylister.no

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits