leser denne bloggen NÅ Morrastryne!! (Ann-Magritt Kordahl)

Morrastryne!!

I dag var det en brå start på dagen for å si det mildt . Fra jeg åpnet øynene å så på klokka i dag tidlig hadde jeg 7 min til bussen skulle gå.... Rakk det..men ikke tid til make-up eller hår. 
Glad jeg hadde lagt frem klær kvelden før, for det måtte gå fort!

Det å legge frem klær kvelden før, er et råd jeg bruker å gi mange. Det er som regelt travelt og vet du på forhånd hva du skal ha på ,bruker man ikke tid i mørke skap om morgenen bare for å ta det som ligger ytterst i skapet!

Uansett om du bruker 10 min eller 40 min på morgen"shining"  er det fantastisk deilig å være forberedt; man vet aldri når man forsover seg, eller at ting ikke går helt som planlagt.

Vi har hårspray og sminke på jobb, så jeg fikk retta litt på morrastryne og sovehåret...

Dagens ord:

"Hösten är kommen, hör stormarnas gny!"
-Carl Fredric Dahlgren

 

I dag har jeg på meg Kjole fra Jimmy Choo(H&M), Sko fra Bello3 kommentarer

Kjempe kult antrekk! =D

carinacharlotte

14.okt.2010 kl.19:06

Så stilig!

Torill

15.okt.2010 kl.00:18

Veldig glad for å se at du har de støvelettene både i svart skinn og i lakk, det skal jeg si til min kjære mann når han klager over at mitt ene par var litt dyrt :) Jeg digger dem, og antrekket er flott :)

Skriv en ny kommentar

annmagrittkordahl

annmagrittkordahl

33, Trondheim

Jeg driver en frisørsalong i Trondheim som heter Enten Eller Frisører. Jeg kombinerer jobben som frisør med stylingoppdrag, og har akkurat åpnet Kokong Stylister, hvor jeg hjelper folk til å finne sin stil. I bloggen kan du få tips, råd og inspirasjon om disse tema.Kontakt meg gjerne her inne eller på amk@enten-eller.no /amk@kokongstylister.no

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits