leser denne bloggen NÅ Rennessanse... (Ann-Magritt Kordahl)

Rennessanse...

I dag har jeg hatt en fridag, det passet meget bra, siden formen ikke er helt på topp...vanskelig å ikke bli smitta på denne årstiden, med ei i barnehage og så mange som hoster og nyser rundt en , om det er på jobb,butikken eller bussen.

I går hadde jeg en kunde på salongen med en fantastisk leppestift på seg; 

den var skarp rødorange!


Høres sjokkerende ut for oss som er slaver av lipgloss med kun et hint av farge... Leppestift var noe denne kunden hadde brukt så lenge hun kunne huske, og hun sa hun følte seg slettes ikke vel med lipgloss" uten" farge.
Hun hører til en generasjon som er mer vant til leppestift enn lipgloss, og det er fantastisk morro å bli inspirert av stilfulle damer.

Jeg hører til lipglossgenerasjonen, hvis vi kan kalles oss det. Skal ikke være for mye farge, men gjerne blankt og glossy.
Jeg vil gjerne prøve mer farge på leppene, men ender nesten alltid opp med å feige ut til fordel for en lys og lett variant.
Jeg skal være litt tøff denne uka, og prøve litt mer farge, kanskje leppestift blir min nye "Rouge"....

Det jeg vil si med dette, er at vi alle å enhver blir litt "slaver" av hva vi alltid har gjort . Men kanskje vi alle burde prøve noe nytt, og for meg blir det leppestift med farge og kanskje matt også...:)

Renessanse.....

På bildet under ser dere en kombinasjon jeg absolutt ikke anbefaler....
Sammendraget av episoden er som følger:

 

Travel dag på salongen.

Neste kunde var rett rundt hjørnet

Tok feil av min nøytrale lipliner og eyeliner.......

Hadde ikke speil,

og tok det som en selvfølge at autopiloten skulle fungere som vanlig.

Endte opp med en lilla/auberginefarget linje rundt leppene.

Kunden trudde nok dette var årets TREND innen make-up, og forble taus.

Oppdaget det selv midt i klippen.....

AMENOg til de som lurer på det;

Ja, jeg vet noen liker å MARKERE leppekanten, og JA det finnes 10 000 bedre alternativer.

Gjelder dette deg;

Ta kontakt snarest.

Hos Enten Eller Frisører har vi Glominerals gloGloss i fargene du ser nedenfor. Leppestiften fra glominerals holder vi på å teste ut, og jeg regner med at vi tar dem inn ganske snart, hvis vi blir like fornøyde som med gloGloss. (Produktevaluering kommer senere)

Siden jeg er gloss addict har jeg mange av fargene fra gloGloss. Den er ikke for seig samtidig som den gir en perfekt glans. I tillegg inneholder den vitamin A,C,E og ekstrakt fra grønn te. 

Pris 210,-

4 kommentarer

Tonje J. Lille

19.okt.2010 kl.20:42

Fantastisk! Nå ler jeg godt :D Gav meg flashbacks til USA anno 95, da var det supertrendy med å markere leppene sånn. *Grøss*

Alt kler den smukke dog, og du så jo som vanlig flott ut! :)

annmagrittkordahl

19.okt.2010 kl.22:30

He, he sant det ja!!! alt til sin tid.., noe kommer jo igjen, men la oss håpe denne trenden er over...Ellers blir det nok fler flauser etterhvert. Vi får vel høre det fra våre barn etterhvert...

Anna Synnøves Musikalske Verden

20.okt.2010 kl.21:51

Si i fra om du finner en måte å overkomme leppestiftskrekk på...jeg endte opp med å kaste alle leppestiftene mine fordi jeg aldri turte å bruke dem...hehehe, men gloss er bra tralala :)

annmagrittkordahl

20.okt.2010 kl.22:12

Anna Synnøves Musikalske Verde:jeg lover å gi beskjed!!! Prøvde litt i dag også, men når nesevingene er like røde som leppene er det ikke mye lekkert... Men, men vi kommer nok oss ikke ut av gloss hælvete!! Jeg har bedt om å bli gravlagt med lipgloss på leppene!!!!:))

Skriv en ny kommentar

annmagrittkordahl

annmagrittkordahl

33, Trondheim

Jeg driver en frisørsalong i Trondheim som heter Enten Eller Frisører. Jeg kombinerer jobben som frisør med stylingoppdrag, og har akkurat åpnet Kokong Stylister, hvor jeg hjelper folk til å finne sin stil. I bloggen kan du få tips, råd og inspirasjon om disse tema.Kontakt meg gjerne her inne eller på amk@enten-eller.no /amk@kokongstylister.no

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits