leser denne bloggen NÅ First impression is everything.. (Ann-Magritt Kordahl)

First impression is everything..

Bildene under er tatt i lokalene jeg disponerer til kursing/foredrag i Bergsbakken 1 på Singsaker.  Jeg låner de fantastiske lokalene av min gode venninne og snart jobb nabo, Mari Asmervik (www.mada.no).  

Tidligere i høst lånte jeg hennes lokaler for å kunne ha kurs for  7 herlige bankrådgivere som jobber her i Trondheim. Kurset ble holdt fordi jeg ble forespurt fra deres leder om å gjøre noe hyggelig og lærerikt for hennes kollegaer.

Kurset gikk ut på å gi råd og tips om hvordan medarbeidere i bank bevisst burde ha et profesjonelt forhold til dresscode. Tenker da på alt innen klær, accessories og sko. Jeg gikk inn på kundeforventninger til klesførsel i en bank, og gav også individuelle råd tilpasset deres kroppsfasong og farger. Førsteinntrykket en potensiell kunde får når han/hun møter en rådgiver i banken, er særdeles viktig for det fremtidige kundeforholdet. I visse bransjer er dette de viktigste sekundene i hele kjøp/salgsprosessen.

Det var en flott gjeng som fra første sekund fulgte ivrig med for å snappe til seg mest mulig råd og tips. Samtidig var de svært aktive i diskusjonene.

Slikt ELSKER jeg.

Er du innom en bank i sentrum, og ser en hel haug med rådgivere som ser over gjennomsnittet bra ut, og hvor de samtidig ofrer alt for å gi deg en perfekt kundeopplevelse; da er det riktig bank du har gått inn i!!

 

Dagens ord:

"Life is like a box of choclates, you never know what you gonna get next".

- Forrest Gump

7 kommentarer

Nathalie Dahl Naalsund

31.okt.2010 kl.16:27

liker forrest gump sitatet <3

Anna

31.okt.2010 kl.16:29

Kule blogg :)

Cecilie Mk

31.okt.2010 kl.16:30

Oi, herregud så stilig! Og selvfølgelig digger vi Forrest Gump sitat <3 Alltid like søt!

Anniken Zahl Furunes

31.okt.2010 kl.20:47

Sååå spennende!! Dette kan du jo virkelig!! :)

annmagrittkordahl

01.nov.2010 kl.19:37

Anniken Zahl Furunes:

Takktakk, Anniken!

Cathrine Glomsvoll

01.nov.2010 kl.21:06

Bloggen din er kjempebra Ann Magritt! Leser den hver dag, og gleder meg alltid til å se hva du skriver om.

Du har jo fått til så utrolig mye bra, og det er ikke noe vanskelig å se at du elsker jobben din :)

Savner det flinke frisøren min ja!!

annmagrittkordahl

03.nov.2010 kl.20:10

Cathrine Glomsvoll:Tusen takk Cathrine!! Hyggelig å høre fra deg igjen også!! Håper det står bra til med hele familien!:) Du er savnet du også:)

Skriv en ny kommentar

annmagrittkordahl

annmagrittkordahl

33, Trondheim

Jeg driver en frisørsalong i Trondheim som heter Enten Eller Frisører. Jeg kombinerer jobben som frisør med stylingoppdrag, og har akkurat åpnet Kokong Stylister, hvor jeg hjelper folk til å finne sin stil. I bloggen kan du få tips, råd og inspirasjon om disse tema.Kontakt meg gjerne her inne eller på amk@enten-eller.no /amk@kokongstylister.no

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits