leser denne bloggen NÅ Kroppsfasong VASE: Sexy, flotte former, men kan fort skjule det under løssittende klær (Ann-Magritt Kordahl)

Kroppsfasong VASE: Sexy, flotte former, men kan fort skjule det under løssittende klær


Kroppsfasong Vase

 
Jeg har de siste 12 ukene laget en oversikt over "våre" 12 kroppsfasonger. I innleggene finner du gode råd og tips om hva man burde ha på seg og hva man burde unngå med de ulike kroppsfasongene.

Det er også fullt mulig å være en kombinasjon av flere fasonger, gå derfor ut ifra den fasongen som ligner deg mest.

Mine tips og ideer dreier seg i hovedsak om å få balanse i kroppen. Det er ikke min intensjon at man skal gjemme bort alt som ikke følger A-4 standarden
- i en del tilfeller; heller tvert imot.

Hvis man skal finne sin egen fasong, krever det at man ser på kroppen sin med ærlige øyne.. Jeg tror nok kvinner flest kan være for kritiske. Men, med ærlige øyne kommer også det som er positivt med kroppen din frem. Du har helt sikkert fått koplimenter fra andre om hva som er flott, men desverre drukner de ofte i dine kritiske øyne.

For å finne frem til sin egen kroppsfasong anbefaler jeg at du tar bilde av deg selv i mørke, tettsittende klær og helst med en lys bakgrunn, slik at konturene blir tydelige. Det er også en fordel å ha litt avstand i bildet, slik at formen blir lettere å tyde.
 

VASE

"Mange synes fasongen min er sexy, men noen ganger føler jeg meg bare som en grå mus ".

 


 

Ta et timeglass og strekk det litt, der er vase figuren. Du er ikke så kurvete som timeglasset men lettere å kle opp siden det ikke er så mye ut og inn i fasongen din. Du har  som regel en flatere rompe også.

Noen ganger føler du sikkert at brystene dine er uproporsjonerte i forhold til resten av kroppen. Du kan ofte føle deg litt stor og bomsete i klær, fordi brystene kommer i veien og fordi du ikke føler du kan bruke singlet eller ermeløse plagg. Det som er bra, er at det ikke er slik andre ser kroppen din. Du har flotte former og har en sexy kropp som mange misunner deg. Se etter klær som er skreddersydde, ettersittende og stram i stilen.

 

 

 

En vasefasong har:

  • Store pupper
  • Litt lengre og kurvet midje
  • Hoftene samme proposjon som puppene
  • Smale lår
  • Smale legger

Bruk aldri:

  • Frynser og blonder rundt bringen
  • Ermeløs pologenser
  • Pologenser
  • Kilehælsko

 

Bruk gjerne:

Dressjakke med en knapp; og den må være vid i åpningen i halsen slik at brystpartiet ditt ikke blir så overproposjonert i forhold til resten.
Skjorteblusen er et flott alternativ til overdel. Sørg for at den sitter fint i midjen.
Du kan også bruke kortermer med puffermer.
Skjørt som passer din figur er blyantskjørtet; det bør slutte rett under kneet.
Jeans bør være rette i beina, det ser absolutt best ut på din fasong.
Dine tynne ankler og smale legger ser best ut i sko med litt kurver.
Kjolene bør være i et stoff som det er litt "hold" i. Dette er med på å skulpturere kroppen din og du kan se ut som du kommer rett fra Hollywood..

 


Denne jakken har jeg vist før, men den er super for den sitter godt til de som har midje, og skaper en illusjon til de som ikke har det!Her ville jeg vise utringningen på toppen som er ypperlig for deg som er vase. Den er åpen, men ikke bare som en enkel v-hals. Den er med på å balansere overkroppen/ brystene mot resten av kroppen. Skjørtet er også supert til din fasong.En kjole med flott "hold" i stoffet. Lengden på armene på kjolen er med på å vise frem slanke underarmer.Kjolen her har en flott skjæring til deg som er vase fasong. Dette får frem den flotte fasongen din.Rette jeans er super for deg.

 

 

Vaser du kan bli inspirert av: Geena Davis, Kate Winslet

Den rette jeansen og blusen med puffermer sitter veldig fint på fasongen vase.
Det er viktig at blusen sitter i midjen for den er med på å definere fasongen din.
Denne kjolen gjør ikke noe for vakre Geena. Den gir ingenting i forhold til armene, brystene eller midjen hennes.


Denne kjolen derimot gir oppmerksomhet mot de smale underarmene hennes, og får frem den flotte midjen hennes.

 

Dette antrekket passer kroppen til Kate bra. Det flotte blyantskjørtet er med på å vise frem den flotte midjen hennes. Og overdelen er flott for å få frem armene hennes.


En kjole som er riktig på mange måter. Den sitter som støpt på Kate. Får frem formene hennes, perfekt lengde og flote sko.

 

DERSOM DU ØNSKER  Å TESTE DIN KROPPSFASONG; TA EN TITT HER

 

Her ser du en oversikt over mine 12 innlegg om kroppsfasonger:

1. Kjegle

2. Pokal

3. Timeglass

4. Eple

5. Bjelle

6. Murstein

7.  Cello

8.  Søyle

9.  Kremmerhus

10.  Lollipop

11.  Pære

12.  Vase

 

De 12 kroppsfasongene er basert på Trinny & Susannah. Utover mine egne erfaringer og tanker er disse bøkene mine kilder:

 

 

 

 

 

 

7 kommentarer

aneriel

01.jan.2011 kl.19:53

Jeg passer ikke inn i noen av disse..

Elise

01.jan.2011 kl.19:55

Jeg elsker de kroppsfasongtipsene dine! :D

Pia Bjørnsen

01.jan.2011 kl.19:58

har ikke peiling på hvem av disse jeg er jegda:P

annmagrittkordahl

01.jan.2011 kl.20:53

Pia Bjørnsen: Hei Pia, det kan være litt vanskelig å finne ut hvilken fasong man egentlig er. Ta utgangspunkt i den fasongen som stemmer best overens med din kropp. Vis frem det du er fornøyd med, skjul det du liker minst. Men husk at det allltid handler om proporsjoner og illusjoner. Vi fyller ut der vi mangler, men skjuler og forminsker det vi ikke vil vise. Dette gjøres med snitt, form og farger

Lykke til

Ann-Magritt

annmagrittkordahl

01.jan.2011 kl.20:57

Elise:Takk, takk. Det er artig å holde på med! Det viktigste som folk bør bli flinke til er å se det positive med kroppen og fasongen man har, å gjøre det beste for hver figur!! Gir garantert komplimenter!!!

Ann-Magritt

IkkeElla

02.jan.2011 kl.15:31

"Du har helt sikkert fått koplimenter fra andre om hva som er flott, men desverre drukner de ofte i dine kritiske øyne." Helt riktig! Hehe

Flott blogg, du er flink til å skrive. Stå på

Marita

03.jan.2011 kl.19:26

SV: Tusen takk for litt hjelp :) Da vet jeg hvertfall hva jeg skal se etter. Har ikkebilder av meg selv på bloggen enda :P Men skal prøve ut tipset ditt, ved å ta bilde av meg selv i helfigur, for å se bedre hva slagsfigur jeg har :)

Skriv en ny kommentar

annmagrittkordahl

annmagrittkordahl

33, Trondheim

Jeg driver en frisørsalong i Trondheim som heter Enten Eller Frisører. Jeg kombinerer jobben som frisør med stylingoppdrag, og har akkurat åpnet Kokong Stylister, hvor jeg hjelper folk til å finne sin stil. I bloggen kan du få tips, råd og inspirasjon om disse tema.Kontakt meg gjerne her inne eller på amk@enten-eller.no /amk@kokongstylister.no

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits