leser denne bloggen NÅ Jeg har laget QUIZ- Test den, og finn din kroppsfasong (Ann-Magritt Kordahl)

Jeg har laget QUIZ- Test den, og finn din kroppsfasongI løpet av helgen har jeg utviklet en quiz som hjelper deg å finne din kroppsfasong.

Denne quiz'en skal hjelpe deg til å bli en bedre utgave av deg selv. Ved å få hjelp til å finne din "riktige" kroppsfasong, vil det bli mye enklere å finne klær som passer din figur.

Du slipper mange bomkjøp og vil garantert se bedre ut i dine antrekk i tiden som kommer.
Quizen er basert på Trinny & Susannah's 12 kroppsfasonger som jeg også har skrevet om tidligere på bloggen.

Du vil "dessverre" aldri få en fasit ved å ta denne quizen, men den vil hjelpe deg langt på vei.Det er også fullt mulig å være en kombinasjon av flere fasonger, gå derfor ut ifra den fasongen som ligner deg mest.

Mine tips og ideer dreier seg i hovedsak om å få balanse i kroppen. Det er ikke min intensjon at man skal gjemme bort alt som ikke følger A-4 standarden
- i en del tilfeller; heller tvert imot.

Hvis man skal finne sin egen fasong, krever det at man ser på kroppen sin med ærlige øyne.. Jeg tror nok kvinner flest kan være for kritiske. Men, med ærlige øyne kommer også det som er positivt med kroppen din frem. Du har helt sikkert fått koplimenter fra andre om hva som er flott, men desverre drukner de ofte i dine kritiske øyne.

For å finne frem til sin egen kroppsfasong visuelt anbefaler jeg at du tar bilde av deg selv i mørke, tettsittende klær og helst med en lys bakgrunn, slik at konturene blir tydelige. Det er også en fordel å ha litt avstand i bildet, slik at formen blir lettere å tyde. Du kan evt. også basere deg på min "QUIZ", men jeg kan dessverre ikke gi noen garanti for riktig svar.

 Uansett;  DU ER UNIK !!

 

 Dagens ord:

Liten?
Jeg?
Langtifra.
Jeg er akkurat stor nok.
Fyller meg selv helt
på langs og på tvers
fra øverst til nederst.
Er du større enn deg selv
kanskje?

-Inger Hagerup

 

TRYKK HER, eller på bildet nedenfor dersom du ønsker å finne din kroppsfasong.

LYKKE TIL!!  

Sjekk her etterpå hvis du vil ta en grundig titt på de ulike kroppsfasongene.

Legg gjerne igjen en kommentar etter testen , så jeg får vite hvilken kroppsfasong du ble.

Jeg ble POKAL


 

23 kommentarer

Elisabeth

30.01.2011 kl.22:22

Jeg ble søyle begge gangene.. Får det ikke til å stemme, for før jeg gikk opp i vekt (les 10kg) var jeg en typisk petit- uten mage eller former generelt bortsett fra litt markerte hofter og rumpe.. Er 1.55høy og etter de 10kg kom ble klesshopping bare mas:p Sikkert fordi jeg gikk fra xs-s til m,som blir mye lenger på beina enn alt annet er... Vanskelig å kle en lav, petit figur i norge- kanskje du du kunne skrevet om det?

annmagrittkordahl

30.01.2011 kl.23:12

Elisabeth:

Hei!

Takk for tilbakemeldingen. Høyde er ikke tatt hensyn til i det hele tatt på de 12 kroppsfasongene. Det vil si at man i prinsippet kan bli "søyle" selvom man, som deg, er 1,55 på strømpelesten. Man kan også bli timeglass, pære osv.. siden "analysen kun tar hensyn til dine kroppsdeler i forhold til hele kroppen.

Den "petit" du beskriver passer brukbart til hovedinnholdet i søyle, men jeg skjønner at du ikke klarer å idenfisere deg helt med den fasongen. Du kunne også blitt en "BRICK" etter 10 kg ekstra, da en fyldig "Søyle" blir en "Brick".

Er det noen kroppsfasong du selv synes passer bedre til deg?

Du kan selvfølgelig også være en kombinasjon av flere ulike kroppsfasonger.

Det er mulig jeg kan skrive noe om "PETIT" senere, men akkurat nå om dagen er det lite tid til overs.Jeg vet det er veldig vanskelig å finne gode kjøp, og føler virkelig med deg.

Ha en fin uke!

Elisabeth

30.01.2011 kl.23:27

Takk for svar.

Tror ikke det er murstein, er nok mer pære, for de ekstra kiloene er rundt hofter/lår + bryst. Begynner "endelig" å få litt former- var nok søyle før- og da kunne jeg bruke alt, uten å bekymre meg for hvordan det så ut.

Høyden er vanskelig å kle, er nok ikke fasongen, alt må legges opp- hvertfall om det blir større enn 34 for å få rett lengde:p

Ta det en gang du har tid du:) Har lest alle de innlegga;) og lykke til med ny salong:)

annmagrittkordahl

30.01.2011 kl.23:36

Elisabeth:

Jeg ser at noen av parameterne er lagt inn litt feil,og slo ut spesielt mye på SØYLE. Tester du en gang til kan du nok ende opp mer "riktig", men ikke garantert.

Skedsmo

30.01.2011 kl.23:43

Jeg ble eple, men det visste jeg egentlig godt fra før av.. En ganske enkel kroppsfasong å vite at man har.. Og den er veldig vanskelig å kle opp syns jeg selv.. Sliter veldig med å finne klær jeg syns sitter bra på meg.. har begynt å gå med tights og tunika jeg.. Enkelt og greit.. Hender jeg setter på et belte rundt midjen for å skape illusjon om at den finnes.. ikke alltid det funker..

annmagrittkordahl

30.01.2011 kl.23:49

Skedsmo:

Takk for tilbakemeldingen.

Enig med deg i det du skriver. Eple er en av de letteste å finne frem til, men samtidig en av de vanskeligste å kle..

Kos deg videre, og hold deg laaaangt unna Tupperwareparty.

onlyaillusion

30.01.2011 kl.23:54

Fint test, men får den ikke til å stemme x) Ender opp med pæreform "stor underdel og små bryst" eller noe, heheh, brystene mine er antakeligvis det største på hele kroppen x)

Jan Henrik Liverød

30.01.2011 kl.23:57

ååhhh jeg skulle ta den men den er for jenter =o

annmagrittkordahl

31.01.2011 kl.00:04

onlyaillusion:

Takk for tilbakemeldingen, testen må nok fintunes litt fortløpende. Oppdager noen småfeil her og der, og det er uansett umulig å få alt til å stemme 100%. Vi er som regel en miks mellom flere fasonger alle sammen.

Stemmer det meste ellers da?

Hvilken kroppsfasong mener du selv at du passer best til? Kan det evt. være en kombinasjon?

annmagrittkordahl

31.01.2011 kl.00:04

Jan Henrik Liverød:

Sorry mac!

nina aune

31.01.2011 kl.03:07

Jeg har ikke tatt testen, men må bare kommentere profilbildet ditt, den klippen kledde du veldig:)

Torill

31.01.2011 kl.10:17

Hei Ann Magritt

Jeg har tatt testen og ble bjelle. Selv trodde jeg at jeg er pære, men er ikke helt sikker. Etter det jeg forstår avgjøres det delvis av om midjen er lang eller kort. Jeg svarte at jeg har kort midje, men vet ikke helt om det er rett. Uansett er skuldrene mine smalere enn hoftene, og det er vel helst det som er viktigst å ta hensyn til. Artig test uansett :)

annmagrittkordahl

31.01.2011 kl.21:05

Torill:

Hei Torill, det kan hende du er en pære... De største forskjellene på en pære og bjelle er lengden på midjen.En pære har lengre midje enn bjelle. Pæren har som regel smalere legger enn bjellen også. Alt i alt kan du si at pæren er en strekt/lenger utgave av bjelle. Håper du får noen tips ut av dette.

Lykke til

kristine

05.04.2011 kl.22:42

tusen takk for kjempeflott test!!! jeg har alltid sliti med og finne ut hvor på skalaen jeg egentlig er og hvilken klær jeg burde ha, jeg ble cello og alt som står skrevet er sant! og jeg ser jo også at jeg har gjort mange kjøps feil :D hehe så i morgen skal garderoben byttes ut til klær som passer meg bedre :)

hanne

11.04.2011 kl.09:33

Hei! Jeg ble timeglass, men er usikker, synes liksom ikke det er "nok" kurver til det. Lurer på om jeg kan være vase i steden? Hoftene mine er ikke utpreget "skrå", mer rette. Er 169.

annmagrittkordahl

19.04.2011 kl.19:23

kristine:

Så bra Kristine! Kos deg i butikkene.

Laila

16.01.2012 kl.19:01

Jeg fikk Timeglass. Jeg har store bryst men jeg har aldri tenkt at jeg har Store hofter og

Fyldige lår. Men så skal jeg nå innrømme at jeg har ønsket meg bredere hofter! Tusen takk for en kjempe gøy test! Det hjelper alltid med lit veiledning!

Renate

28.02.2012 kl.22:19

Hei!

Takk for testen du har laget!! Jeg ble chello! Ganske sp artug fir det hadde jeg aldri hørt om en gang! Men også jeg har problemer med klær da jeg er kort også.. Er bare 152 cm.. Så uansett kroppsform får jeg alltid motstridende tilbakemeldinger.. Jeg har lengre overkropp enn underkropp og har derfor fått beskjed om å bruke miniskjørt og smale jeans for å forlenge beina, men her står det ikke miniskjørt og vide jeans.. V formete topper bruker jeg alltid så oppe er jeg forholdsvis fornøyd, det er underkroppen jeg sliter mest med..

Linnette

07.03.2012 kl.23:18

Ser det er lenge siden du laget innlegget, men tok quizen nå, i forbindelse med den norske serien :)

Jeg prøvde to ganger, med en liten justering på et par av svarene - og endte først som timeglass, deretter kremmerhus.

Det som er feil på timeglass, er at jeg har små pupper, og lang midje. Ellers passer det, hoftene er kanskje bittelitt smalere enn skuldrene (noe jeg egentlig ikke har tenkt over før), og jeg har markert midje. Sprettrumpa jeg alltid har hatt komplekser for begynner visst å sige litt med alderen... ;) Ganske normale lår og lange bein.

På kremmerhus passer det ikke med ingen midje og smale hofter...

Sette forfra el bakfra, blir skyggen som et timeglass - sett fra siden blir det mer som søyle?!? Vasen passer i fasong ned til midjen, deretter blir det mer - tja, kanskje en langbent kjegle?!?

Ja, ja - får være fornøyd hver gang jeg finner noe som er langt nok på armer og bein (er 180 cm høy) og kanskje bruke litt brede belter til å markere midjen? Eller kanskje du har du andre gode tips... :)

-EMMA-

08.03.2012 kl.22:23

Hei.

Jeg fant testen din og link til bloggen din på denne testen. Jeg ble i følge testen bjelle, noe som ikke stemmer. Så jeg lurer på noe, alle kroppsfasongene sier at enten har du store pupper og bedre skuldre, ellers har du små pupper og små skuldre.

Jeg har brede skuldre (som er bredere enn hoftene mine), små pupper, normal,kort midje. Brede hofter, stor rumpe, store lår og kraftige legger. Finnes det ingen kroppsfasong for oss som er bygget slik?

Kan ikke si at jeg enda har funnet klær laget for folk som er bygget slik heller, for der også er det enten stor og stor eller liten og liten.

Hege Beate

13.03.2012 kl.00:22

Jeg ble først chello som stemte med det mannen min mente jeg var. Men forklaringen stemte ikke. Jeg har ikke brede skuldre og ikke kraftig kropp. Andre gang ble jeg vase og på forklaringen syns jeg det passet bedre. Men jeg er bare 162 med stor (kanskje litt midt i mellom) mage, stor rompe (som en gang var god sprett i), passe lår og tynne legger. Kraftige overarmer, tynne underarmer, smalere skuldre enn hofter.... Syns det er vanskelig men syns det er etterhvert viktig å finne riktige klær til kroppen min. Gøy test!!

Marianne

20.03.2012 kl.23:05

Hei, er så koseligt at du har laget den testen:) Det er generelt vanskeligt å kle en. Uansett fasong. Tok testen din to ganger, først ble jeg søyle, og så kremmerhus. Jeg tenker jeg er søyle, for jeg føler meg egentlig ikke som et kremmerhus. Jeg er 1.70 høy, bredere skuldre enn hofter. Små bryst, kan ike si at jeg har noe spesielt midtje. Men har en liten innsving før mine mini valker:P Men syns jeg har en liten sprettrumpe, eller har hofter.

Prøvde virkelig å komme med og få hjelp av Trinny og Susannah. Men dem tok vist bare en liten håndfull her i Norge. Problemet mitt er at jeg føler meg aldri elegant, eller egentlig velkledd. bare hverdagslig/ subbete eller lat? Går alltid med tights og en stor genser m/ belte rett under brystet. Men begynner å bli lei av den stilen. Har du noen flere tips, enn de på quizen din? Uten at jeg skal føle at jeg får for store hofter/ rumpe? tusen takk på forhånd. Og må få si at salongen var kjempe fin, og koselig. Likte elementene med sommerfugler og litt sånn klassisk preg? :)

Eline

13.04.2012 kl.18:31

Ja, kan du være så snill å skrive om hva slags klær ogsånt som kan passe til "petite" mennesker. Jeg er femten år og 1.52 høy. Ingen bukser passer til meg. Enten er de for lange eller så er de perfekte i lengden men for smale rundt hoftene.. Tips?

Hilsen Eline

Skriv en ny kommentar

annmagrittkordahl

annmagrittkordahl

38, Trondheim

Jeg driver en frisørsalong i Trondheim som heter Enten Eller Frisører. Jeg kombinerer jobben som frisør med stylingoppdrag, og har akkurat åpnet Kokong Stylister, hvor jeg hjelper folk til å finne sin stil. I bloggen kan du få tips, råd og inspirasjon om disse tema.Kontakt meg gjerne her inne eller på amk@enten-eller.no /amk@kokongstylister.no

Kategorier

Arkiv

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
hits